Please leave your URL, will be "terjah" ur page

counting adam's 1st birthday

Hye.....



Bila kah tarikh itu........13/12/2010.....jam 9:21 am...


sekejap je ank teruna mummy dh nak setahun ek....setahun lepas masa ni tgh sarat preggy mR adam...mR adam masa dalam perut di waktu siang adalah time tido dia akn bergerak bila mummy dia mkn aje..klu lain waktu mmg diam aje....


TAPI bila waktu malam adam mmg tak tau ddk diam sampai nak tido pun tak bole..mcm gelanggang futsal perut mummy dikerjakan...sampai la lahir adam mmg jenis yg ssh nak tido..masa dalam pantang tepat pukul 3 lebey dia mesti bangun...MIL kata dia akn sama waktu masa kita lahirkan dia..rujuk sini...


Sampai sekarang adam mmg susah tido malam...dia akan tido tapi lepas dia dera mummy n daddy dulu...


Dulu masa dia umur 2-3 bulan tiap2 mlm kna bawa dia klua jln2 pusing2....tapi skrg dah oke sket...yg paling penting adam dh jarang tido buai waktu mlm...dia akn golek2 depan TV smpai dia tertido....


Yang buat mummy n daddy rasa bgga sangat dia dah tak isap soother lagi, masa umur 9 bulan dah tak isap....sangat suka....walaupun ada 1 stok yg belum buka....


Hai la masa begitu cepat kau berjalan sehingga aku tak sedar yang kau menghampiri detik itu..ank yg pernah ku kendong selama 40minggu 3hari dah menghampiri usia 1 tahun...


Berbalik pada plan besday adam, mummy & daddy plan nk buat kat mcD tapi mcm tak privacy...tempat tu no 2 la kan..kami plan nak buat party adam yg simple jek. antar brg2 yg perlu di settelkan:-

- kad jemputan

- sourvenier utk tetamu

- kek

- makanan + minuman

- hadiah untuk adam.....

- lokasi

- pakaian adam untuk majlis tu

ada ke lagi?????


oke la setakat ni aje....tak tau nak taip pe lagi asik interupt dgn kerja je nih.....byk keje dowh...


ezanoor  – (November 11, 2010 at 4:11 PM)  

boleh la order kek ngan aku... hahhaa

Post a Comment