Please leave your URL, will be "terjah" ur page

Asyik-asyik fikir pasal dia.....Bosan la

Hye...

Tajuk entry kali ni adalah ayat terakhir en asben b4 tido semalam...tau tak sape yg dimaksudkan..
*
*
*
Yang dimaksudkan adalah DUIT...hahahha
*
*
*
Since tgh tunggu loan approve..makanye kami tiap2 mlm berpikir kat mana nak cari duit...atleast masuk rumah kna la ada kitchen cabinet... tapi kan huhu..duit epf je dah settle kan d/payment..maka aku ngan en asben akn bekerja di kebun sawit ayah aku...berhati waja betul kami kan...
*
*
*
Ala aku beli umah pun biasa2 jek kan..so d/p nyer tak la banyak mana kan-->itu bagi yg ada duit la...tapi kami tak berduit..maka kami kna la berusaha
*
*
*
Tapi aku suka bergini sbb bila kiter ssh bersama kita akan lebih menghargai each other..kalau semua nyer snag kiter akan rasa easy to get easy to loss..
*
*
*
Itu sahaja....


Bye.....

Wahidah  – (April 14, 2010 at 3:37 PM)  

salam..wah nanti kalo blk cuti..leh la lawat korang one family kan..adam rindu tk auntie ..huhuhu..jumpa pun tk pernah

Post a Comment