Please leave your URL, will be "terjah" ur page

Gateway: HOW PEOPLE PROPOSE U

Haiiiii...

ehem2..buat pertama kali aku nak join contest ni...dari cik tuan blog iaitu wahida...Sticky Notes -My1st Getaway


oke mari kita mula kan cerita
___________________________________________________________________

ohhhh indah nya percintaan aku dan dia...perkenalan yg singkat sebelum mendeclare sebagai pasangan cinta monyet...bukan kami monyet oke...

aku kenal dia disebabkan konon2nyer ingin mendapatkan kekasih lama..uhhhh sungguh desprate oke...TAPI ape ada hal dh mmg tak da jodoh..kuang3...

masa dulu my clasmate kata dia "eh dia mcm serani ek"..uhhh..tang mana yg macam serani tuh...setelah ku amati...ooooooooo...tang rambut rupanya...maklum la star hockeyyyy harus la bergaya ala star...kih kih....

buat pengetahuan semua aku la perampas dia dari GF dia...sgt zalim kan...kan ni jodoh kuang3...tapi itu kisah lama kan???kalau tanye sape yg propose sape....jawapan nyer adalah....sila scroll ke bawah

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Ya jawapan anda salah...sbb aku yg propose dia...sbb dia seorg yg amat pemalu...buwekkkkkkkk.....
Cara aku senang aje...
Situasi : Bergayut di public phone, hening malam
Lokasi : Public phone kat Taman Merdeka, kat area rumah ita isterin kah kah....
Tarikh : 5 th May 2001
Medium : Phone Converssation,...(ada HP tapiii pakai bill takut ayah marah)
weh aku sekola lagi....masa tuh form5...huh org sebok belajau...aku bergayut kat public sampai berlendir2 ketiak ahaks..kena makan dgn nyamuk pun sanggup ku redahi.....betapa utuh dan teguh nyer cinta monyet kamik itu...sila muntah kat toilet k....
Sila Hayati;
Aku : Assalamualaikum...
Dia : Wsalam...
Aku: Dah makan?
Dia : Dah...You?
Aku: Dah..........^-^..you kalau keluar dgn you i rasa seronok je (ahakz mode mengatal oke)
Dia: yeke.....i pun sama...i ingat i je rasa gitu...
---gila ko....rasa nak melompat kat atas public phone oke---
Aku : You, i minat kat you...(tgk aku nyer gila dh dtg)
Dia hanya senyapppppppppppppppppppppppp...aku dh rasa mampus malu aku nih kalau kena reject...
TAPI....rupa nyer aku tak bertepuk sebelah tangan...sbbb dia jawab...........
Dia; I pn dah lama minat kat u...i tye pndapat member i, member i kata u look oke....
WTH ape yg look oke???sbb aku hitam oke msa tuh...ni sindir ke hape nih,.,,,,n knp kna tye kwn ko lak kan????
Dia : i dah lama minat kat u segan nak ckp....:))
aku dh melompat n kalau boley nak gigit wayar public phone tuh....sape tak mo weh bf serani look...
Tapi kalau tye skrg aku pon konpius sbb aku dah tak jumpa dah yg serani look tuh....
so kami pun couple la for many years...till dia lak propose utk tunang dan akhirnya kawen....dia adalah laki aku sekarang ni.,..yer en asben kesayangan ku...u la my truth luve..kuang3...
Kepada yg baca ni sila menjoin contest tuan tanah ni.... sbb syarat dia mudah aje oke...
bye

ezanoor  – (February 28, 2011 at 11:42 PM)  

Lawakla cerita ko ni... Aku pun tak penah tau sape ngurat sape... hahhaha time ni mmg syok if mnggatal... hahahha

Wahidah  – (March 1, 2011 at 7:23 AM)  

tq ida...


really appreciate it..

1st blogger lak yg join..

bile la bole jumpa korang bertiga ne kan

nurul baharuddin  – (March 1, 2011 at 9:02 AM)  

faezah : kah kah...harus la menggatal....


Wahidah : hahha...1st participant...my first gateway hahhah....sblum ni mmg mls nak join...

Post a Comment