Please leave your URL, will be "terjah" ur page

Sayu hati......

Hye...

Tahun ni Ramadhan ke 5 tanpa ibu...skejap je kan...Ibu semakin jauh dari kita...tapi kita semakin menghampiri ibu....
Tahun ni jugak puasa kedua bersama en asben dan puasa pertama bersama mR adam..tahun lps puasa dlm perut.
Tetibe arini mcm sayu je rasa bila Ain(my sis) call kata ayah upah org cat rumah..aik knp tetibe nak cat..tahun2 lps mmg dia tak nak sgguh2 bab2 ngecat ni...
bila saya call dia kata boring...tu yg soh org dtg cat...n ayat yg membuatkan sya sayu "alah suka2 nak...tah sempat @ tak raya tah tidak" sekejapan air mata ni klua...
sekarang ni mmg ilang mud tetibe nak buat kje..walhal dateline system ni lusa..ada 3page lagi belum check....
Tapi apa yg nurul nak ckp nurul tak nak ilang ayah...blum bersedia...
Ya Allah kuat kan hamba mu ini......panjangkan usia ayahku..limpahi rahmat mu ke atasnyer..jauhinya dari sebarang bencana di dunia & akhirat...
Buat ibu, kau cucuri rahmat & hidayahmu ke atas rohnya...tempat kan dia dikalangan org yg beriman dan beramal soleh...rahmati dia seperti mana kau rahmati sekalian mahkluk di muka bumi mu....
Buat suami ku...kau limpahi rahmat mu,panjangkan usianyer, jauhi nyer dari malapetaka Mu...murahkan rezekinya..jauhinya dari segala kemungkaran...tetapkan imannya...kau panjangkan jodoh kami di dunia & akhirat...
buat ank ku Adam...mummy syg adam, jadilah ank yg soleh, limpahi rahmat mu ke atasnye..kau panjangkan usianye...kau jauhi lah dari segala bencana...kau permudahkan segala urusannyer...
Amin......


ezanoor  – (August 19, 2010 at 11:42 AM)  

erm.... tumpang sedih... byk2 sabar... jatuh air mata aku... sabar ya...

Post a Comment