Please leave your URL, will be "terjah" ur page

Nasib baik negatif

Hye all...

Rasa dah berabuk2 dh blog ni..aku amat bz lately ni...maklumla baru je pindah co baru....mcm semua org tau jadi developer mmg tak da life
*
*
*
but aku suka keje skrg...sbb aku dh bosan peram lemak kat tempat lama
*
*
*
Now kepenatan plak....
*
*
*
Janji aku hepy
*
*
*
Aritu aku lewat period..so aku tergamam seketika..OMG apekah aku akn beranak lagi????oooo tidak fobia aku pun tak ilang lagi...seram sejuk aku...en asben pgi beli kn aku UPT...then esok nyer aku test...
*
*
*
bukan aku tak mo preggy lagi..tp masih terlalu awl ok...adam baru nak masuk 6 bulan bagi aku bernafas sket k...
ini pun penat yg amat..senak nywa aku..
*
*
*
disebab kan aku mmg tak smpat nak update blog so aku bagi tau skali perkmbgn adam...adam skrg dh duduk mentimun wakakak...bagi yg paham oke la..yg tak pham cari2 la k..n dia sgt nakal skrg..tak bole ddk diam...
aku tak da gambo nak update sbb camera aku di sewa kan hi hihihi...
*
*
*
oke la ni je kot cerita terbaru...
*
*
*
P/S:-kpda minah yg sekor tu jgn dok gatal membaca kisah2 aku oke....aku tau oke..ikhlas dari aku...kang ko dok menjaja sana sni lak..mulut ko kan longkang wakakak..ada ku kisah ko nak kawen @ ape...ko kna bersyukur oke

ezanoor  – (June 2, 2010 at 2:45 PM)  

caya la... akhirnya ko jadik gak graduan yg berjaya... mempraktik apa ko blaja...

kalo ko ngandung, ok gak... t aku tlg jaga... hehe

ko marah sape beb??? dari aritu lg...

nurul baharuddin  – (June 3, 2010 at 9:05 AM)  

wakakka kang aku pos URL dia huhu...apekah aku graduan berjaya???lom lagi aku nak gaji 10k baru ktegori bjaya

Post a Comment