Please leave your URL, will be "terjah" ur page

Rumah Oh Rumah....


Hye....

Macam letih dah nak meyewa.Yelah,bayar utk rumah org kan..so kami decide utk beli je rumah..-->bunyi mcm bli ikan kembung sekilo...wakakkak...ni bukan entry mrmbangga diri sebab rumah nyer tak seberapa pun sbb kami bukan bergaji besar atau kaya raya org nyer..jadik kami beli pun biasa2 aje..rumah ni ada 4bilik + 3bilik air...hopefully pasal loan tak da problem...kalau semua oke b4 syawal kami akn masuk rumah baru...doa2 kan ye...

En Asben gov servant tapi dia tak amik pun privilege tu...kitorg buat bank loan...sng ckp join loan..En asben buat 50% aku buat 50%...sbb kami nak buat rumah lepas 10tahun nnti kat kg wakakak..sure ayh aku senyum je heheh...tapi bukan skrg oke......
Mula2 mmg nak guna privilege yg government bagi kan..tapi En Asben ada plan lain utk tempoh 10tahun akn dtg...masa tu Mr Adam dh 11 tahun...besar dah anak mummy kan..Insya-Allah....Lagipun nak join loan mesti kena dalam Kementerian yg sama....sangat menyusahkan...so ambil je lah bank loan..senang & mudah...jom keluarkan EPF wahuahuhuahuahuhau.....

Lokasi rumah adalah di :


ZERO VENDETTA  – (April 9, 2010 at 1:36 PM)  

ain,cantiklah rumah ni.suka 2x!kalau kat melaka berapa agaknya harga rumah cam gini erk??

nurfarida  – (April 9, 2010 at 3:14 PM)  

wah....bleh dtg umah baru nie

nurul baharuddin  – (April 9, 2010 at 4:39 PM)  

ZERO VENDETTA: ni kakak ain la....

nurul baharuddin  – (April 9, 2010 at 4:40 PM)  

nurfarida: doa2 kan loan lps k..klu settle...kiter buat house warming huhuhu

Post a Comment