Please leave your URL, will be "terjah" ur page

Kejadian Pembunuhan

Hye...

Tajuk nak gempak kan???hahha...Last 2 days p umah SIL jap..en asben msk makaroni bakar...zuppp mmg "walla" mesh gila babeng...setibanye di rumah, en asben masuk dulu buka pintu dulu n azan dlm umah dulu..maklum la kan ada baby takut la mahkluk halus2 neh yg sememangnyer suka yg cantik2 huhu..
*
*
*
duk tunggu dlm kete knp la en asben tak panggil2 sya lagi nih..tak nak kasik masuk ke???lupa kan aku n baby ke???adoi knp la ni...dgn perasaan tak mnyabo2 sya pun berjalan ke pintu umah..tiba2....
*
*
*
saya nampak mangsa sudah pun mati dengan kepala n kaki terputus...OMG..apekah??siapa yg kjam ni....ku hayun jugak kapak kat muka ko nnti...
*
*
*
ksian weh anak kucing tu...sya rasa ank kucing tu ada dlm usia 4minggu kot..sbb kecik sangat..
sya rasa kucing jantan punya keje...sebab slalu en asben akn beli mknan diorg ni kat mydin..tp terlupa msa p mydin aritu..so minta cket mkanan c Molly..makanan Molly mahal so tak le la nak bagi banyak2..tu yg si jantan hancus ni makan ank kucing tu..kalau ko mkn tak pe gak...ni ko buat dia mcm tu..sian tau baru nak nengok dunia...zalim mcm israel ko ni...ko dtg lagi umah aku mmg aku terajang ko nnti....geram sangat..dah la sya ada ank kecik mana la bole bangkai2 ni dekat2 kan...org tua2 kata takut kenan & badi....
*
*
*
Itu dah satu hal...pagi tadi dia bawak tikus lak...dah tu bersepai2 badan c tikus tu kat parking kete aku...dah la aku ni cepat jek nak muntah..en asben soh aku siram...dah la aku nak cepat..nak bekejar hantar c Adam nak p keje lagi....nak membasuh simen lagi...aku siram la air...lps tu masuk dlm bila kluar balik...bau hanyir tu dah menyelinap ke rongga hidung aku...apa lagi aku pun muntah la....msti aunty sebelah umah tu ingat aku ngandung lagi...huhu...gilos aku ngan en asben tgh pose oke....en asben surely tgh buat countdown...hahah
*
*
*
aku tgh tunggu je c jantan oren tu dtg umah aku..mmg kna libas dgn aku..ko nak dtg bwk rezeki pun ko bwk la lembu ke ayam ke..ikan ke...ni ko bawak bangkai2 yg bukan2...siap la ko...aku tak bagi ko mkn...(zalim gila aku)...
*
*
*
moral kepada c Molly..klu ko berani bwk segala mcm makanan kat umah ko tau la nasib ko..cicak n lipas aku le trima..ko tgkap bnda merepek2 ni..aku samak ko...
*
*
*ni la cik molly...masih dara oke..

oke la nak prepare g meeting petang ni..kat PJK Tg Rimau..Aum Aum...Ape diorg sedia makan ek???
*
*
*
Bye...

Wahidah  – (February 11, 2010 at 2:37 PM)  

comey je cik molly yea...huhuhu

alahai tk suke gk bangkai2 ne..leh bau satu umah...

green apple  – (February 12, 2010 at 12:23 PM)  

en husband masak ye?
bertuah okkkk.

en husband gue..???
nak suruh dia masak?
begitu jugak pelempang sampai kat kepala.

nurul baharuddin  – (February 12, 2010 at 1:27 PM)  

Wahidah -->tau tak pe..mcm nak bunuh je kucing oren tu

nurul baharuddin  – (February 12, 2010 at 1:41 PM)  

green apple-->hobi memasak kot heheh

Post a Comment