Please leave your URL, will be "terjah" ur page

Jangan Jeles

Hye...semalam jln2 di dataran pahlawan Mall...tiba2 sya terpandang sorg jejaka yg sdg mnyalin kain pelekat nyer ditepi jln....dia adalah Fahrin Ahmad...di baru balik solat nak p shooting...huhu...Ada ke salin tepi jalan....tapi tak pe la...yg penting sya happy..dia mmg tinggi, putih n handsome...hahha ada yg jeles ni kang...mau tak le masuk umah ni kang hahah...tapi we all nmpak Marsya yg AF tu tpi nak msa nak amik gambar tetiba dia hlg....mlm ni le jln kat dataran lagi mana tau jumpa lagi ke hahaha......

My Asben ckp..minta2 la anak nnti handsome macam Fahrin huhuu.......Hopefully....


Bye....

ummidania  – (October 1, 2009 at 1:58 PM)  

jeles3....fahrin....nak sign...ekeke

nurul baharuddin  – (October 2, 2009 at 9:41 AM)  

-->ummidania:jgn jeles k....sgt bahagia hahah

Post a Comment