Please leave your URL, will be "terjah" ur page

::Wanita::Women::

Hye...Nurul nak share ttg saat berseraknyer rumah tangga..Ini ialah cerita sahabat baik nurul ...So pendapat dari u all amat dihargai...
Keangkuhan & keegoan lelaki atau lebih tepat skali suami...Hubungan perkahwinan yg mencecah 8 tahun..Dikurniakan 3 cahaya mata..1 Putera & 2 Puteri...Semua nyer comel2 belaka...hubungan mereka dah byk kali berantakan, ini semua gara2 org ke3..isshh mcm nak tapak2 kan aje itu perempuan...klau bujang tak da sape nak kisah....ni dh kawen...wife dia muda lagi 26 lelaki tu 29..sangat muda kan...mereka berkahwin di awal usia 20an...n wanita penggangu tu usia 24..ada ke....?????sangat memeningkan...
Lelaki ni jadik pemarah n ank2 n bini dia jadik mgsa...setakat tampar terajang tu dh mknan harian...itu since dh ada betina tu..kasar nyer bahasa...dah tu tak fikir org tu ada ank bini..Buat pengetahuan u all ini bukan kali pertama laki itu ada skandal di luar...
Sekarang ni laki ni dh pandai nak halau bini dia n ank2 dia...bygkan kalau kita kat tempat beliau...mcm mana ye???ada idea...setiap kali nurul mendengar cerita pasti nya air mata ini gugur...bukan apa terkenangkan nasib wanita n ank2...pe la lagi lepas ni...jom share....

ku cari damai di hati  – (June 22, 2009 at 12:04 AM)  

from my point of view,rasanya ler kan ni kes dua2 sama2 tk tau tanggungjawab...i mean perempuan yg tk reti nk nilai perasaan perempuan lai tu n husband kwn nurul ni sendiri..for me tepuk sebelah tgn tk bunyi..so in that case rasanye kena le sedarkan dulu husband tu yg he have tnaggungwb...

Post a Comment